Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier , στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας ή εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται στην διαθεσιμότητα των ειδών που έχετε επιλέξει. Αν τα είδη δεν μπορούν να παραδοθούν εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Για χερσαίους προορισμούς μετά την αποστολή των ειδών από την εταιρεία μας απαιτούνται 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για να σας παραδοθούν από την ταχυμεταφορική. Για αποστολές στα νησιά υπολογίστε 1 έως 3 ημέρες επιπλέον στο χρόνο παράδοσης/παραλαβής που αντιστοιχεί στις χερσαίες αποστολές. Για αποστολές σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές υπολογίστε 1 έως 5 ημέρες επιπλέον στο χρόνο παράδοσης/παραλαβής.

Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης μπορούν να επηρεαστούν σε περιπτώσεις ειδικών συνθηκών, όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες μεταφορικών εταιρειών κ.λπ.

Παραμονές εορτών και επίσημων αργιών ενδεχομένως να υπάρχουν μικρές επιπλέον καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις προϊόντων λόγω φόρτου εργασιών των μεταφορικών εταιρειών.

Σε περίπτωση επιλογής σαν τρόπου πληρωμής "Τραπεζική κατάθεση" η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης από το λογιστήριο μας και οι ανωτέρω χρόνοι υπολογίζονται από τότε. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας εντός 5 ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Αποστολή με άλλη εταιρεία courier, της επιλογής σας, μπορεί να γίνει μόνο με επιπλέον χρέωση. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει πάντα προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, σας ενημερώνουμε για το τελικό κόστος της αποστολής και σε περίπτωση σύμφωνης γνώμης προχωράμε στην εκτέλεση της παραγγελίας.

Πριν την αποστολή των ειδών είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία εκπροσώπου της εταιρείας μας για να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία της παραγγελίας σας (όπως π.χ. τα είδη προς αποστολή, η διεύθυνση αποστολής και ο τρόπος αποστολής). Η επικοινωνία αυτή είναι απαραίτητη για την προστασία του καταναλωτή από ενδεχόμενα λάθη. Η εταιρεία μας δεν θα προχωρήσει στην εκτέλεση οποιασδήποτε παραγγελίας αν προηγουμένως δεν καταστεί εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας. Η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται βάσει του βάρους της παραγγελίας και επιβαρύνει τον πελάτη. Στις περιπτώσεις εκείνες όπου το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το πραγματικό, τότε θα πρέπει να υπολογιστούν ογκομετρικά τα έξοδα αποστολής. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται από τις διαστάσεις του δέματος με τον ακόλουθο τύπο : (Πλάτος (εκ.) x Βάθος (εκ.) x Ύψος (εκ.) ) / 5000, π.χ. για δέμα με διαστάσεις σε εκατοστά 30 × 30 × 30 το ογκομετρικό βάρος είναι (30×30×30)/5000 = 5,4 Kg.

Αν το ογκομετρικό βάρος των ειδών είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό τότε θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας για να σας ενημερώσει για το νέο κόστος των μεταφορικών, και μετά από σύμφωνη γνώμη σας θα προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής.

          Κατασκευή EShop aboutnet